Bruids Reportage

Een bruiloft organiseren vraagt heel wat voorbereiding en elk koppel wil er natuurlijk zijn eigen twist aan geven. Elk trouwfeest is dan ook uniek.

Maar om jouw trouwfeest écht origineel te maken, kan ik als fotograaf jullie daar goed bij helpen. Enkele tips geef ik dan hier al vrij.

Voor originele trouwfotolocaties kan je eindeloos veel plekken bedenken. Maar begin bij een trouwlocatie! Of je nou kiest voor een reportage van te voren of alleen alles op de bruiloft willen vastleggen, jullie zullen veel tijd doorbrengen op jullie trouwlocatie. Zorg ervoor dat je trouwlocatie the perfect backdrop is voor jullie trouwfoto's!

Hierbij kan ik natuurlijk helpen

  • Bij de perfecte trouwjurk horen natuurlijk passende schoenen. Heb je eindelijk de perfecte schoenen gevonden? Plaats dan een leuke boodschap op de onderkant. Dat kan op verschillende manieren: jij of je verloofde schrijven er iets op, je plakt er een (zelfgemaakte) sticker op, … Zo’n schoenenboodschap is een klein detail, maar jij weet het en als mensen het wél zien, is dat mooi meegenomen. Daarnaast is het ook een leuk extraatje voor mij als fotograaf, en er ongetwijfeld iets creatiefs mee doet op jullie huwelijksfoto’s!
  • Uiteraard wil je leuke herinneringen overhouden aan de mooiste dag van je leven. Foto’s zijn onmisbaar, maar ook een trouwalbum is een fijn aandenken.
  • Polaroidfoto’s zijn hipper dan hip. Plaats ergens een gastenboek met een polaroidcamera ernaast, en laat iedereen een leuke foto nemen!
  • Een van de foto’s die ik maak is de trouwjurk (en het trouwpak van de bruidegom) voordat de bruid hem aan trekt. Soms ligt hij over een stoel of op bed, maar het mooist is aan natuurlijk als de trouwjurk aan een kledinghanger hangt. En wat is het dan zonde als een dure trouwjurk aan een goedkope kleding hanger hangt! Zorg er dus voor dat je een mooie, romantische kledinghanger hebt, waar je je jurk aan kan ophangen voor de foto! Bijvoorbeeld hangers met je naam er in.

Zoek maar eens op Internet, je vind ze zo.

Fun verzekerd! En het levert vast ook onvergetelijke foto’s voor mij als fotograaf op …

Wij maken vooraf goede afspraken over wat jullie van gaan verwachten en wat je gaat krijgen. Hoeveel foto's lever ik aan hoeveel nabewerking voer ik op de foto's uit. Als fotograaf wil ik dat mijn werk in verhouding staat met een beloning van het bruidspaar.

Het is erg handig om tijdens het fotografen een assistent bij de hand te hebben dit kan ik voor jullie verzorgen maar misschien is er een famillie/vriend/vriendin die jullie en mij tijdens de reportage wel graag even wil helpen een extra oog op detail is altijd fijn.

Ik weet dat ik voldoende goede foto's maak en jullie als bruidspaar meer dan tevreden stel.

Persoonlijk kies ik er altijd voor om als fotograaf als eerste een redelijk strenge selectie te maken zodat ik zo'n 150 tot 200 foto's van de gehele dag over houdt. Alleen die foto's bewerk ik na zodat het overzichtelijk blijft.

Tevens is het ook belangrijk om te bespreken op welke momenten het bruidspaar niet gefotografeerd wil worden Een checklist maak ik dus niet alleen voor mijzelf maar ook voor het bruidspaar. Het neemt veel onzekerheden weg voor ons beide.

Ik hoor het jullie al zeggen: "Ik vind het vreselijk om voor de camera te staan. Ik sta nooit leuk op foto's, omdat ik niet weet hoe ik moet staan en ik voel me altijd hartstikke ongemakkelijk". Vertrouw me, dit komt helemaal goed! Door middel van vragen en kleine opdrachtjes zorg ik ervoor dat jullie liefde voor elkaar van de foto's afspat.

Kijk naar wat je écht heel belangrijk vindt en geef daar je geld aan uit. Eén van de dingen die ieder geval hoog op je prioriteitenlijst moet staan, is de trouwfotograaf. Mooie trouwfoto's zijn toch een blijvende herinnering aan jullie trouwdag en dat is wat ik gegarandeerd doe!

Je trouwfoto’s zijn, naast je kersverse echtgen(o)ot(e), het trouwboekje en de trouwring, het enige tastbare wat je overhoudt aan deze dag. Helemaal niet zo’n gek idee om te investeren in een trouwfotograaf en je goed te laten informeren.

Jullie kunnen bij mij kiezen uit drie paketten:

Basis  Comfort  Luxe

Wil je deze informatie met mij bespreken of meer informatie ontvangen ? stuur dan een email naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Wij maken dan een afspraak om persoonlijk jullie wensen door te nemen onder het genot van een kopje koffie of thee bij jullie thuis.
Geheel vrijblijvend maak ik daarna een offerte voor jullie met een overzicht van jullie trouwdag en de kosten die jullie gaan betalen.

Neem gerust contact met mij op en laat je informeren.

25299617_1585536241527931_4305406229573750430_o.jpg

Menu

Extra Informatie

Niet iedereen heeft hetzelfde budget. Daarom bied ik naast bovenstaande keuze ook de mogelijkheid om jullie persoonlijke pakket samen te stellen.

Een persoonlijk pakket wat volledig aansluit bij de wensen voor jullie bruiloft.

Meer weten? Stuur een bericht en vraag een kennismaking gesprek aan om al jullie wensen te bespreken.

Neem Contact Op

 

In elk onverwacht moment schuilt een mooie foto...

 

Neem Contact Op


s5 logo

Adres:

Koppenhoeve 84

1687 VE Wognum

Noord-Holland

Contact

Tamara Groot

Tel.: (06) 11762647

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

S5 Box